Muziekcafé
AVROTROS

HIER festival afgelast, speciale uitzending Muziekcafé gaat wel door

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. HIER festival afgelast, speciale uitzending Muziekcafé gaat wel door

Het nieuwe festival HIER, wat morgen plaats zou vinden, is helaas gecanceled. De Muziekcafé XL uitzending gaat wel door.

Vanwege de aangescherpte corona-maatregelen kan het nieuwe HIER festival, wat op zaterdag 13 november plaats zou vinden in Ahoy, helaas niet doorgaan. "HIER Festival gaat morgen niet door, zoveel is duidelijk geworden na de persconferentie van vanavond. We waren klaar om ons nieuwe festival aan jullie te presenteren en met elkaar een feestje te vieren, maar daar zullen we nog even geduld voor moeten hebben", aldus de organisatie van HIER op de website.

Live optredens vanaf Ahoy

Om het festival, de artiesten en de bezoekers een hart onder de riem te steken, zendt NPO Radio 2 morgen alsnog in aangepaste vorm uit vanuit Ahoy, met livesessies van Racoon, Suzan & Freek, Son Mieux en een anderhalf durend concert van BLØF.

Deze uitzending van Muziekcafé XL staat natuurlijk in schril contrast met hoe iedereen HIER had willen ervaren. We hopen dat we met het uitzenden van deze optredens alsnog wat afleiding en positiviteit kunnen brengen in deze roerige tijden.

De uitzending van Muziekcafé XL zal zaterdag tussen 16.00 en 20.30 te horen en te zien zijn op NPO Radio 2, nporadio2.nl/live en via de gratis NPO Radio 2 app.

Ster advertentie
Ster advertentie