Muziekcafé
AVROTROS

Jeangu Macrooy hoopt dat het Songfestival doorgaat

  1. Nieuwschevron right
  2. Jeangu Macrooy hoopt dat het Songfestival doorgaat

Niet vanuit Podium de Vorstin, maar vanuit de NPO Radio 2 studio belt Daniel met Jeangu Macrooy en Alain Clark. Zij zouden vandaag komen optreden bij Muziekcafé, maar dit ging vanwege de nieuwe maatregelen voor het coronavirus helaas niet door.

Jeangu over het Songfestival

In plaats daarvan belde Daniel met beide mannen om te praten over de nieuwe maatregelen en hun plannen voor de komende tijd. Zo zijn een aantal shows van Jeangu Macrooy afgelast én vertelt hij over de reacties op zijn Songfestivalinzending 'Grow'.

Het coronavirus zorgt ook voor spanning rondom het wel of niet doorgaan van het Songfestival. Jeangu Macrooy voelt die spanning ook.

Alain's Safe Space

Ook belt Daniel met Alain Clark. Hij heeft een slim idee bedacht om de komende tijd alsnog te kunnen spelen: livestreamconcerten via Instagram. 'Alain's Safe Space' is vanochtend met Glen Faria van start gegaan en die kreeg een wel heel bijzondere award.

Daarnaast heeft volgens Alain Clark het coronavirus niet alleen effect op de artiest, maar ook in de verdere muziekwereld. Bekijk hier het fragment:

Bekijk Alain's Safe Space met Glen Faria hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie