Muziekcafé
AVROTROS

Daniël Dekker interviewt DI-RECT bij Muziekcafé

  1. Nieuwschevron right
  2. Daniël Dekker interviewt DI-RECT bij Muziekcafé

Een mooie start van het nieuwe jaar bij Muziekcafé. DI-RECT is twee uur lang te gast en in het eerste uur gaat Daniël Dekker met de mannen in gesprek.

(Foto-omslag: Bullet-Ray)

In het eerste uur hoor je een samengestelde playlist met muzikale voorkeuren van DI-RECT. Waar luisteren zij zelf graag naar en wat betekent die muziek voor ze? Daniël vroeg het onder andere aan Bas waarom hij heeft gekozen voor 'Christine' van Christine and the Queens. Check hieronder het fragment:

Hoe is het voor DI-RECT om Europese gigs te spelen? En hoe zit het nou precies met Daniël en de mannen die uit een vliegtuig springen? Beluister hier het fragment terug.

Daniël blikt terug op 20 jaar DI-RECT, waarin een naamsverandering een mogelijkheid was. Hoe is het voor Paul Jan en Marcel om later in de band te komen? En wat is de favoriete partytrack van de band? Beluister hier het fragment terug.

DI-RECT bestaat dit jaar 20 jaar en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. In oktober staan de mannen in Ahoy Rotterdam. Daniël bespreekt met ze de aanloop naar het jubileumconcert.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé elke zaterdag en zondag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2!


Ster advertentie
Ster advertentie