Muziekcafé
AVROTROS

7 mei 2016

  1. Nieuwschevron right
  2. 7 mei 2016

André Hazes Jr, The Boxer Rebellion, Bazart en Bent van Looy komen op zaterdag 7 mei optreden tijdens Muziekcafé met Corné Klijn. Wil je hierbij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin in Hilversum opent om 15.30 uur de deuren, en je kunt gewoon langskomen. Gezellig! Adres: Koninginneweg 44, 1211 AS Hilversum.

ANDRE HAZES JR

‘Leef’ is het 2e album van André Hazes Jr. Hierop staan de nummer 1-hits; ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ en ‘Leef’. Op het lied ‘Hé Ouwe’ zingt hij zijn vader toe. En er staat er ook nog 1 nummer van zijn vader op het album: ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven'.

THE BOXER REBELLION

The Boxer Rebellion is een alternatieve-rockband die in 2001 ontstond in Londen. Ze verzorgden voorprogramma's voor Editors en Lenny Kravitz. Op 29 april is hun 5e studio album genaamd ‘Ocean By Ocean’ verschenen.

BAZART

Deze 5-koppige band, met de drie frontmannen als kern, vindt zijn roots in Gent en Antwerpen. Bazart maakt donkere indiepop in het Nederlands. De muzikale invloeden variëren van The National tot Yeasayer maar evengoed van Spinvis en Eefje de Visser.

BENT VAN LOOY

Muzikant, zanger, stylist en componist uit Antwerpen. ‘Das Pop’-frontman Bent van Looy staat in zijn pyjama voor u, op blote voeten, met een bosje bloemen: zijn 2e solo-album ‘Pyjama Days’, dat gaat over vrijheid, is af. ‘My Escape’ is de single.

Ster advertentie
Ster advertentie