Muziekcafé
AVROTROS

Diwa van Darlyn over bijzondere opnamelocatie nieuwe album: een psychiatrische inrichting!

  1. Nieuwschevron right
  2. Diwa van Darlyn over bijzondere opnamelocatie nieuwe album: een psychiatrische inrichting!

Een nieuw weekend met Muziekcafé vanuit de studio van NPO Radio 2. Tijdens deze bijzondere weken draaien we veel muziek uit ons grote live-archief. Heb jij een verzoekje? Laat het ons weten! Ook belde Daniel vandaag met Ruth Jacott en Diwa Meijman van de band Darlyn. Bekijk hier de fragmenten terug.

'Ik durf de straat niet op!'

Eigenlijk zouden vandaag onder andere Ruth Jacott en de band Darlyn optreden bij Muziekcafé vanuit Podium de Vorstin. Daniel belde met Ruth Jacott om te vragen wat ze nu met haar tijd doet. Ze is stellig over het thuisblijven: 'Het is voor je eigen bestwil'. Bekijk hier het fragment:

Darlyns nieuwe album is uit, maar wat nu?

Daniel belde ook met zangeres Diwa Meijman van de band Darlyn. Darlyn heeft een kleine maand geleden het nieuwe album Was It a Dream uitgebracht en ze zouden nu volop met de clubtour bezig zijn geweest. Die is helaas vanwege het coronavirus uitgesteld tot het najaar. 'De eerste dagen waren best wel donker', aldus Diwa.

'Psychiatrische inrichting had meer sfeer'

Alweer twee jaar geleden nam Darlyn een deel van hun nieuwe album op in een leegstaande psychiatrische inrichting. Het andere deel namen ze op in de Wisseloord studio's. 'Het was een hele vette combinatie', aldus Diwa. Bekijk hier het fragment:

Ster advertentie
Ster advertentie