Muziekcafé
AVROTROS

Kijk terug: Waylon brengt zijn nieuwe single ten gehore in Muziekcafé

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk terug: Waylon brengt zijn nieuwe single ten gehore in Muziekcafé

Muziekcafé hoor je deze zomer vanuit de studio van NPO Radio 2. Iedere uitzending staat één artiest centraal en zaterdag 8 juli was dat Waylon.

Waylon

Vorig jaar op 21 oktober kwam de meest recente en eerste Nederlandstalige album van Waylon, Gewoon Willem, uit. "De Lage Landen passen me steeds beter. Uiteindelijk ben ik ook maar gewoon Willem uit de klei van Apeldoorn. Daar ligt ook de basis van mijn eigen levenslied," aldus Willem. Het album is geproduceerd door Joost Marsman, Han Kooreneef en Sander Roozenboom. Op het album is ook de hit en tevens ex-TopSong met Jan Smit, Tussen Jou En Mij, terug te vinden. Daarnaast gaat Waylon vanaf september weer de theaters in met de gelijknamige en door succes verlengde theatershow. In april dit jaar is de single Nog Één Nacht gereleased.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Het is een enorme wake up call"

Carolien gaat in gesprek met Waylon, waarbij hij vertelt over zijn persoonlijke leven en het turbulente jaar dat achter de rug is. "Het is een enorme wake up call," aldus hij. Waylon vertelt er ook over in zijn theatershow Gewoon Willem en hoe hij en zijn gezin omgaan met de mediastorm. Daarnaast stelt hij dat hij hele nieuwe dingen begint te ontdekken wat betreft carrière, waarbij hij een televisieprogramma maken niet uitsluit. "Een late night show met alleen maar muziek lijkt me te gek!"

Video niet beschikbaar

Video niet beschikbaar

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

YouTube

Wil je alle live video's van Muziekcafé zien? Check dan het YouTube-kanaal van NPO Radio 2.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé met Carolien Borgers iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie