Muziekcafé
AVROTROS

Bellen met Stef Bos: "Het lied kreeg een heel andere lading"

  1. Nieuwschevron right
  2. Bellen met Stef Bos: "Het lied kreeg een heel andere lading"

Daniel belt met Stef Bos en Sandra van Nieuwland. Stef heeft een nieuwe versie van 'Daarom Zijn Wij Vrij' geschreven en Sandra van Nieuwland geeft online live concerten vanuit haar zolderkamer. Bekijk hier beide gesprekken.

'Daarom Zijn Wij Vrij'

Stef Bos kwam via een repatriëringsvlucht terug vanuit Zuid-Afrika, waar het sinds de coronacrisis onrustig is. Nu zit hij met zijn gezin in België en mist hij zijn thuisland én het optreden, dat door corona ver vooruit is geschoven. Desondanks is hij niet bij de pakken neer gaan zitten en heeft hij ondertussen een nieuwe versie van het nummer 'Daarom Zijn Wij Vrij' uitgebracht, in verband met de herdenking van 75 jaar bevrijding. Bekijk hier het hele gesprek:

"Wat een toestand hè?"

Sandra van Nieuwland heeft zich vanwege de coronacrisis verdiept in het live-streamen. Ze geeft nu online concerten vanuit haar huis. Zaterdagavond zou het het weer plaatsvinden en we belden haar zelfs nog even van tevoren. Ze was er helemaal klaar voor. Maar toen... op het moment suprême: geen verbinding!

De dag erna belde Daniel even met haar om te vragen wat er precies mis ging. "Ik baalde er wel van!" Bekijk hier het hele gesprek:

Zie hier de post met verdere informatie van Sandra van Nieuwland over de herkansing van haar online concert:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie