Muziekcafé
AVROTROS

Tabitha & Nielson gingen bij hun ontmoeting direct de diepte in

  1. Nieuwschevron right
  2. Tabitha & Nielson gingen bij hun ontmoeting direct de diepte in

Ondanks corona wordt er nog steeds fijne nieuwe muziek gemaakt. Daniel belt met Tabitha & Nielson over hun gloednieuwe single 'Slapen Met Het Licht Aan' én met Glen Faria en zijn zoon Jaïr, die samen ook een mooi nummer hebben gemaakt. Bekijk hier de fragmenten.

"Voor mij was het één zin en zij had meteen er een antwoord op"

Gisteren kwam de nieuwe single 'Slapen Met Het Licht Aan' van Tabitha en Nielson uit. Soms moet je even weg van wat je had om erachter te komen wat het waard is, dat is waar het nummer over gaat. Tijdens het opnemen van de single gingen Tabitha en Nielson direct de diepte in. "Ik had de zin slapen met het licht aan in mijn notitieblok staan en zij had er meteen antwoord op", aldus Nielson. Daarnaast vertelt Tabitha over haar tijd in de Verenigde Staten en bespreekt Nielson zijn optreden in een lege kroeg. Bekijk hier het hele gesprek:


"Misschien wel mijn meest bijzondere samenwerking ooit"

Glen Faria zit in een 'lekkere vibe' met zijn gezin thuis, ondanks dat hij zich ook zorgen maakt om de huidige situatie. Zijn zoon Jaïr (15) heeft een eigen studiosetje op zijn kamer en maakt ook muziek. Soms zijn ze zelfs tegelijkertijd muziek aan het maken in hun kamers en dat bracht Glen op een idee. "Ik heb ooit samen met Snelle een refreintje geschreven en ik wilde er altijd wat mee doen," aldus Glen. En zo geschiedde. Bekijk het hele fragment hier:

Ster advertentie
Ster advertentie