Muziekcafé
AVROTROS

Muziekcafé live vanaf Tuckerville!

  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé live vanaf Tuckerville!

Muziekcafé stond gisteren op Tuckerville! Het festival, georganiseerd door Ilse DeLange, vond plaats in recreatiepark Het Rutbeek bij Enschede. Check hier de fragmenten.

Muziekcafé live vanaf Tuckerville

Tussen 16.00 tot 22.00 uur hoor je Muziekcafé live vanaf het Tuckerville Festival in Het Rutbeek, Enschede!

Het festival wordt georganiseerd door Ilse DeLange en er zijn onder meer optredens van Carrie Underwood, George Ezra, Danny Vera, Her Majesty, Matthew Crosby, Isaac Gracie en natuurlijk Ilse zelf.

Livesessies

Naast de optredens op het festival, komen veel artiesten ook langs in onze studio voor een interview en intieme livesessie!

Quote

Een magazine...? Oh een magazine!! Ja dat heb ik tegenwoordig ook inderdaad!

Ilse DeLange

​(Fotograaf: Bullet-Ray)

Daniel in gesprek met Ilse DeLange

Daniel praat met initiatiefneemster van het festival Tuckerville: Ilse DeLange. Ze heeft een nieuw album én er is een magazine uit. Ilse moet alleen nog wennen aan dat woord...

Daniel praat met initiatiefneemster van Tuckerville: Ilse DeLange

Daniel in gesprek met Bertolf en Jelle van Her Majesty

Ze brengen een ode aan Crosby, Stills, Nash en Young, maar geven daar hun eigen draai aan. Her Majesty stond op Tuckerville en Daniel ging met twee leden van de band, Bertolf Lentink en Jelle Paulusma, in gesprek. Er komt een nieuwe tour aan The very best of CSNY, maar de mannen zijn ook van plan om nieuwe dingen te doen. Check het interview hier:

Danny Vera in de studio

Het is altijd gezellig als onze vriend van het programma, Danny Vera, langskomt bij Muziekcafé! Ook hij stond op Tuckerville en schoof aan in de studio van NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie