Muziekcafé
AVROTROS

3 september 2016

  1. Nieuwschevron right
  2. 3 september 2016

HAEVN, Danny Vera, Gallowstreet en Rondé hebben op zaterdag 3 september opgetreden bij Muziekcafé met Corné Klijn. Bekijk hieronder de fragmenten terug.

HAEVN

Precies één jaar geleden traden songwriter Marijn van der Meer en filmmuziekcomponist Jorrit Kleijnen voor het eerst live op als HAEVN met het nummer ‘Finding Out More’, dat inmiddels meer dan 5 miljoen hits op Spotify heeft. Zie hieronder het nummer live bij Muziekcafé.

HAEVN heeft een druk najaar voor de boeg met veel festivals én een nieuw album. Bekijk hieronder het gehele interview.

Bekijk hieronder de nieuwe single 'Bright Lights' van HAEVN.

GALLOWSTREET

Gallowstreet is een tienkoppige brassband uit Amsterdam. Ze spelen New Orleans-brass, hiphop, house, trap en alles wat er tussen zit. In juni verscheen hun debuutalbum 'Battleplan'. Bekijk hieronder het nummer 'Hattori', tevens te vinden op het album, live bij Muziekcafé.

Quote

Een grote groep gezellige jongens met blaasinstrumenten.

Gallowstreet

Zo omschrijven de bandleden van Gallowstreet zichzelf. Deze gezellige jongens gaan de komende periode met hun show voor het eerst de clubs in. Zie het volledige interview hieronder.

'Diesel' door Gallowstreet live bij Muziekcafé.

RONDÉ

De Nederlandse indiepopband Rondé bestaat uit leerlingen van de Herman Brood Academie en de eerste single 'Run' uit 2014 werd Megahit. Ze presenteerden zich op zo'n 50 festivals, waaronder Lowlands, Concert At Sea en Mysteryland. Bekijk hieronder de live versie van 'Run' bij Muziekcafé.

Ze hebben er hard aan gewerkt: de debuutplaat van Rondé is klaar en komt binnenkort uit! Bekijk hieronder het gehele interview.

Beluister hieronder de nieuwe single 'Why Do You Care' van Rondé live bij Muziekcafé.

DANNY VERA

Terwijl voor Danny het achtste seizoen van Voetbal Inside is begonnen, is ook zijn nieuwe album The Outsider uit. De eerste single hiervan is 'Hiding'. Bekijk hieronder de live versie van deze single bij Muziekcafé.

Americana is weer populair in Nederland, mede dankzij Danny Vera.

Quote

Het is net als lelijke schoenen. Als je ze gewoon twintig jaar aanhoudt, dan raken ze vanzelf weer in de mode.

Danny Vera

Bekijk het volledige interview hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie