Muziekcafé
AVROTROS

Van Dik Hout heeft een mooie cover gemaakt van 'Seven Bridges Road'

  1. Nieuwschevron right
  2. Van Dik Hout heeft een mooie cover gemaakt van 'Seven Bridges Road'

Daniel belt dit weekend met Martin van Van Dik Hout en remme om te praten over hun muzikale activiteiten. Zo heeft Van Dik Hout een mooie cover gemaakt van 'Seven Bridges Road' en komt Remme met een nieuwe single.

"We hebben onze close harmony skills opgevijzeld"

Daniel belt met Martin Buitenshuis van Van Dik Hout, die al zittend aan de waterkant geniet van de natuur. Afgelopen week heeft Van Dik Hout een mooie cover van 'Seven Bridges Road', geïnspireerd door de versie van the Eagles, online gezet. "We hebben onze close harmony skills opgevijzeld", aldus Martin. Bekijk het hele gesprek hier:

Bekijk hier de volledige versie van de band:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De basis van 'Hunger'

Vorige week heeft remme zijn nieuwe single 'Hunger' uitgebracht. Hij is onder andere bekend van zijn cover 'Circles' van Post Malone én de prachtige track 'Get Older'. De basis van het nummer is al jaren oud. Het is geschreven op één van remme's eerste trips naar Berlijn, ongeveer vier jaar geleden. "Ik had weinig geld en één van de goedkoopste nachtbusritten gefixt. Ik ging naar een appartement van een vriend van me, in een communistische wijk waar het net lijkt alsof de DDR nog steeds bestaat." Bekijk het hele gesprek hier:

MUZIEKCAFÉ

Je hoort Muziekcafé op zaterdag en zondag van 16:00 tot 18:00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie