Muziekcafé
AVROTROS

19 augustus 2017

  1. Nieuwschevron right
  2. 19 augustus 2017

Zaterdag 19 augustus was Waylon te gast bij de Muziekcafé Zomerspecial. Hij vertelde over zijn idool en leermeester Waylon Jennings, zijn meest bijzondere concert herinnering en zijn deelname aan het Songfestival. Bekijk alle fragmenten hieronder terug.

Waylon Jennings, zijn held en leermeester

Op 20-jarige leeftijd komt een langgekoesterde droom van Waylon uit. Hij mag samenwerken met één van zijn grootste idolen Waylon Jennings. Het was een indrukwekkende ervaring die hij nu nog steeds aan het verwerken is. Zijn held en leermeester heeft Waylon de bevestigen geven dat muziek maken hetgeen is dat hij moet doen. Bekijk hieronder het fragment:

Quote

Als jouw grootste held je uitnodigt om te komen doen wat jij doet, dan zou je wel iets goed doen.

Waylon

Een concert om nooit te vergeten

Op de vraag wat zijn mooiste concert herrinering is, hoeft Waylon niet lang na te denken. Dat is zijn aller eerste concert van The Highwayman. Als klein jongetje zat hij op een stoeltje vooraan bij het podium en kreeg hij van al zijn idolen iets heel bijzonders. Bekijk hier het fragment:

Waylon naar het songfestival?

Wij blikken ook even terug op Kopenhagen. Waylon behaalt samen met The Common Limits een tweede plek in de finale van het Songfestival. Het was een hele mooie tijd, maar net als muziek soms bitterzoet.

Quote

Het was erg jammer dat de ego’s groter waren dan de muziek.

Waylon

Ondanks alles is het een herinnering die hij graag blijft koesteren. Zou Waylon nog een keer mee willen doen aan het Songfestival? Bekijk hier het fragment:

TERUGLUISTEREN?

Beluister hier de hele uitzending met Waylon terug.

Volg Muziekcafé ook op:

Twitter: twitter.com/muziekcafe_
Facebook: facebook.com/avrotrosmuziekcafe
YouTube: youtube.com/muziekcafe
Instagram: instagram.com/muziekcafe

Ster advertentie
Ster advertentie