Muzieknieuws

Bruce Springsteen verrast publiek met Elvis-klassieker

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Bruce Springsteen verrast publiek met Elvis-klassieker

Afgelopen week speelt Bruce Springsteen in Las Vegas, waar hij het publiek verrast met een vertolking van Elvis Presleys Viva Las Vegas.

Tijdens Bruce Springsteens show in Vegas staat een verrassende setlist op het programma. Het is zijn derde optreden ooit in Sin City, en hij eert deze gelegenheid door zelden gespeelde nummers te spelen. Onder de nummers bevinden zich hits zoals Roll Of The Dice, die hij al zeven jaar niet meer live heeft gespeeld, en Racing The Street. Maar de echte kers op de taart is de opening van het concert met zijn cover van de Elvis-klassieker Viva Las Vegas, die Springsteen voor het laatst speelde tijdens zijn laatste show in de stad in '02.

Uitstel tour

Bruce Springsteen begint zijn wereldtournee op 1 februari 2023 en is al een tijdje onderweg wanneer hij in de zomer van dat jaar gezondheidsproblemen krijgt en een flink deel van de shows moet uitstellen. Maar ondanks de tegenslagen geeft Springsteen niet op en herstelt hij zich om zijn tour voort te zetten. Las Vegas markeert de tweede show van de 2024-etappe van zijn wereldtournee.

Check de Viva Las Vegas cover hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie