Muzieknieuws

Danny Vera, DI-RECT en Ilse DeLange spelen op Tuckerville 2022

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Danny Vera, DI-RECT en Ilse DeLange spelen op Tuckerville 2022

De eerste namen voor de komende editie van Tuckerville zijn aangekondigd. Onder anderen Danny Vera, DI-RECT, Ilse DeLange en Guus Meeuwis staan in september op het festival in Enschede.

Nadat twee edities van Tuckerville, het festival dat zich richt op popmuziek met invloeden van country en Americana, niet door konden gaan, is de terugkeer nu aangekondigd. Op de editie van 2022 staan onder anderen Ilse Delange (initiatiefnemer van Tuckerville), Danny Vera, Guus Meeuwis, Krezip en de Amerikaanse songwriter Matt Simons.

Alle aangekondigde namen

De hierboven genoemde artiesten zullen hun opwachting maken op de Mainstage van Tuckerville. Voor podium The Creek zijn optredens van DeWolff, MEAU en Blackbird aangekondigd. In de intieme setting van The Barn, een podium in de stijl van een Amerikaanse hooischuur, staan Katherine Priddy, Jana Mila en The Blue Stones.

Tuckerville, dat in 2017 voor de eerste keer georganiseerd werd, vindt dit jaar op zaterdag 10 september plaats in recreatiepark Het Rutbeek in Enschede. Mensen die een kaartje hadden gekocht voor de edities van 2020 of 2021 hadden de mogelijkheid om hun ticket om te zetten naar een toegangsbewijs voor de editie van dit jaar. De 5.000 resterende kaarten gaan op donderdag 10 maart om 12:00 uur in de verkoop.

Ster advertentie
Ster advertentie