Muzieknieuws

Kijk hier de tweedelige documentaire Golden Earring – That Day terug

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk hier de tweedelige documentaire Golden Earring – That Day terug

Op maandag 8 en dinsdag 9 november was de documentaire Golden Earring – That Day te zien op NPO 2.

Vorige week werd bekendgemaakt dat Golden Earring de opnames van hun allerlaatste liveshow uit november 2019 uitbrengen op cd, dvd en lp. De Haagse formatie zag zich eerder dit jaar genoodzaakt te stoppen nadat bandlid George Kooymans werd gediagnosticeerd met ALS. Er kwam geen afscheidsconcert, maar wel een tweedelige documentaire getiteld Het uur van de wolf: Golden Earring - That day. Op maandag 8 en dinsdag 9 november was de documentaire Golden Earring – That Day te zien op NPO 2.

Tweedelige documentaire Golden Earring – That Day

Het Uur van de Wolf blikt terug op hun zestig-jarige bestaan in de documentaire Het uur van de wolf: Golden Earring - That day. De documentaire bevat nog niet eerder vertoonde concertfragmenten, werkopnamen en nieuw archiefmateriaal, deels afkomstig uit privé-archieven.

Bekijk hieronder de documentaire terug:

Bart in gesprek met Golden Earring over Radar Love

In 2019 sprak onze Bart Arens met de mannen van Golden Earring over Radar Love voor zijn Barts Classic Track. In de aflevering luisteren Barry Hay en Rinus Gerritsen na een lange tijd de losse sporen terug van hun allergrootste hit. Bekijk hier alles terug.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie