Muzieknieuws

Britney Spears keert naar eigen zeggen 'nooit meer terug naar de muziekindustrie'

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Britney Spears keert naar eigen zeggen 'nooit meer terug naar de muziekindustrie'

Een internationale hit Baby One More Time? Als het aan Britney Spears ligt niet. De 42-jarige zangeres wil niet meer terugkeren naar de muziekindustrie als uitvoerend artiest. Maar dat betekent niet dat de ze heeft stilgezeten...

Er gaan een hoop geruchten rond over nieuwe muziek van popicoon Britney Spears na het succes van de #FreeBritney-beweging. Zo meldt een bron onlangs dat Charli XCX is aangenomen als songwriter voor het comeback-album van de zangeres.

'Onzin'

Volgens Spears zelf is er van een nieuwe muziek - laat staan een comeback-album - zeker geen sprake. In een post op Instagram verklaart ze zelfs dat ze "nooit meer terug zal keren naar de muziekindustrie". In een onderschrift bij een afbeelding van het schilderij Salome met het hoofd van Johannes de Doper uit 1631 schrijft Britney: "Voor alle duidelijkheid: het meeste nieuws is onzin!!!"

"Ze blijven maar zeggen dat ik me tot willekeurige mensen wend om een ​​nieuw album te maken", vervolgt ze. "Ik zal nooit meer terugkeren naar de muziekindustrie!!! Als ik schrijf, schrijf ik voor de lol of schrijf ik voor andere mensen!!!"

'Ik geniet er zo van!'

Vervolgens wendt de zangeres zich tot mensen die haar memoires niet hebben gelezen. "Voor degenen onder jullie die mijn boek hebben gelezen: er zijn veel dingen die je niet over mij weet", schreef ze. "Ik heb de afgelopen 2 jaar meer dan 20 nummers voor andere mensen geschreven!!! Ik ben een ghostwriter en ik geniet er echt zo van!!!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie