Muzieknieuws

Beluister de nieuwe single van Britney Spears en will.i.am

foto: Hoes single
  1. Nieuwschevron right
  2. Beluister de nieuwe single van Britney Spears en will.i.am

Britney Spears is terug met nieuwe muziek! Ze slaat de handen ineen met Black Eyed Peas-lid will.i.am op de single Mind Your Business.

De single is het eerste werk van Britney Spears sinds ze in augustus 2022 het duet Hold Me Closer met Elton John uitbracht. De Amerikaanse zangeres brengt vandaag opnieuw een duet uit, dit keer met will.i.am.

De release van Mind Your Business werd eerder deze week aangekondigd via de social mediakanalen van will.i.am. Beluister het nummer hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Scream & Shout

Mind Your Business vormt niet de eerste keer dat Spears en will.i.am de handen ineenslaan. Het duo werkte in 2011 al samen op Big Fat Bass, dat op Spears' album Femme Fatale stond. In datzelfde jaar verscheen ook Scream & Shout, afkomstig van will.i.ams soloplaat Willpower. Die track werd een enorme hit voor de twee muzikanten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Memoires

Spears is de komende tijd niet alleen op muzikaal vlak actief. De zangeres brengt in oktober haar memoires The Woman in Me uit, waarin ze onder andere schrijft over de jarenlange juridische strijd die ze voerde met haar vader. Spears stond jarenlang onder bewind van haar vader, die de volledige controle over haar financiën had.

Ster advertentie
Ster advertentie