Muzieknieuws

Nothing But Thieves-zanger Conor Mason debuteert met soloproject Man-Made Sunshine

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Nothing But Thieves-zanger Conor Mason debuteert met soloproject Man-Made Sunshine

Conor Mason heeft de eerste single van zijn soloproject Man-Made Sunshine uitgebracht. De Nothing But Thieves-frontman debuteert met het nummer Life's Gonna Kill You (If You Let It).

De Britse zanger laat ook op de eerste single van Man-Made Sunshine zijn kenmerkende hoge stem horen, vermengd met een iets elektronischer geluid dan we van zijn werk bij Nothing But Thieves gewend zijn. Het op woensdag verschenen Life's Gonna Kill You (If You Let It) is onderdeel van een vijf tracks tellende solo-EP.

"Tijdens de pandemie had ik de tijd en de ruimte om te reflecteren, zoals veel mensen dat deden, en ontdekte ik dat mijn hoofd vol zat met vastzittende emoties en onverwerkte herinneringen die zich een weg naar buiten probeerden te banen. Dingen die ik een plek moest geven", schrijft Mason over het soloproject. "Ik heb besloten om dat allemaal op te schrijven en het samen te brengen in de vorm van deze nummers."

Beluister Life's Gonna Kill You (If You Let It) hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Ik stap niet uit de band'

Fans van Nothing But Thieves hoeven zich geen zorgen te maken door het nieuws dat Mason dit soloproject uitbrengt. "Ik weet dat ik dit niet hoef te zeggen, maar ik stap niet uit de band", vervolgt de zanger, "Ik doe gewoon iets wat ik echt nodig had. Er zitten dingen in de pijplijn voor Nothing But Thieves, en die delen we in de nabije toekomst."

Nothing But Thieves in de NPO Radio 2 Top 2000

Als frontman van Nothing But Thieves heeft Conor Mason zich in een korte tijd naar de bovenste regionen van de NPO Radio 2 Top 2000 gezongen. In 2021 was de Abbey Road-versie van Impossible de hoogste van de drie noteringen van de Britse band op plek 97.

Ster advertentie
Ster advertentie