Muzieknieuws

Chef’Special viert 15-jarig jubileum in Ziggo Dome

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Chef’Special viert 15-jarig jubileum in Ziggo Dome

Chef’Special kondigde donderdagavond aan om ter ere van het 15-jarig bestaan een jubileumconcert te gaan geven op zaterdag 29 april 2023. “Wij willen vieren dat wat we in Nederland hebben opgebouwd met de fans heel bijzonder is”, vertelt leadzanger Joshua Nolet.

De vijfkoppige band deelde het goede nieuws ook op hun eigen Instagram: “Je favoriete boys gaan spelen in de ZIGGO DOME. Want we zijn al 15 jaar een bandje. Incroyable. Veel liefde voor onze reis én alle support door alle jaren heen. Always feelin’ like we’re just gettin’ started.”

You And I

De Haarlemse band begon hun jubileumjaar al met de nieuwe single You And I, waarin de band terugkijkt op de afgelopen vijftien jaar samen. In het nummer zingt Joshua Nolet over de band die je met iemand kan hebben ondanks dat diegene op dat moment ver weg van je is. Die betekenis vind je terug in de zin: “You and I are more than just a memory. You and I, I carry with me all my life."

Luister hieronder naar You And I.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waar Chef’Special in 2008 begon in de kleine zalen door heel het land hebben ze het inmiddels geschopt tot de grote podia van Pinkpop en Lowlands. In 2023 komt daar hun jubileumshow in de Ziggo Dome in Amsterdam bij. De kaartverkoop voor het concert start aanstaande maandag 10 oktober om 12:00 uur.

Chef'Special in de NPO Radio 2 Top 2000

Het jubilerende Chef'Special is in 2021 vier keer terug te vinden in de NPO Radio 2 Top 2000. De hoogste notering was voor In Your Arms op plek 334.

Ster advertentie
Ster advertentie