Muzieknieuws

Coldplay roept Bruce Springsteen op podium voor twee nummers

foto: YouTube still
  1. Nieuwschevron right
  2. Coldplay roept Bruce Springsteen op podium voor twee nummers

Coldplay reist op dit moment door Amerika voor de Music Of The Spheres tour. Op 5 juni werden fans in het Metlife Stadium niet alleen getrakteerd op een show van Coldplay, maar ook van een gast optreden van The Boss!

Frontman Chris Martin roept The Boss op het podium met de volgende woorden: "Ik heb een tatoeage op mijn arm, omdat deze man mijn grote held is. Ik kan niet geloven dat ik dit ooit mocht zeggen, maar geef een warm welkom aan Bruce Springsteen." De tattoo waar hij het over heeft is die op zijn arm met de tekst 'Working On A Dream'. De tekst is een ode aan het gelijknamige album en nummer van Springsteen. Het kan ook niet anders dan dat ze precies dit nummer ten gehore brengen. Naast Working On A Dream zingen Chris en Bruce ook Dancing In the Dark.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Music Of The Spheres tour

De tour strijkt vanaf juli neer in Europa. Coldplay doet onder anderen Duitsland, Frankrijk en Polen aan, maar slaat Nederland over. Dat zou mogelijk te maken kunnen hebben met de hoge eis aan klimaatneutraal touren. Coldplay schakelde een klimaatexpert in voor het plannen van de tour, maar wat die precies doet, laat de band niet weten. "We zullen niet alles goed doen, maar we doen zoveel als we kunnen en we willen alles delen wat we hierover leren", schrijven ze op Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie