Muzieknieuws

Jubileum van Ilse DeLange nóg feestelijker dankzij TopSong Confetti Shotgun

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Jubileum van Ilse DeLange nóg feestelijker dankzij TopSong Confetti Shotgun

In het jaar dat Ilse DeLange haar 25-jarig jubileum als artiest viert, is er reden voor een extra feestje: haar nieuwe single is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong! Je hoort Confetti Shotgun de komende week extra vaak.

Op 27 juni dit jaar is het 25 jaar geleden dat de debuutsingle van Ilse DeLange, I’m Not So Tough, uitkwam. Dit jubileum viert ze met veel nieuwe muziek waar haar huidige single Confetti Shotgun onderdeel van is. Speciaal voor deze release heeft ze onlangs een contract getekend bij het Duitse platenlabel Energie Musik. "Ik ben erg enthousiast om deel uit te maken van de “energie” familie, die met heel haar hart in mij en mijn muziek gelooft", zegt Ilse DeLange over deze nieuwe stap. Confetti Shotgun is onderdeel van een nieuw Ilse DeLange-album dat in het voorjaar van 2024 zal uitkomen.

In een eerder interview op NPO Radio 5 laat Ilse weten: "Confetti Shotgun staat symbool voor mijn reactie op iedereen in de muziekwereld die twijfelde bij mijn muziekplannen, ik moet soms een confettikanon zijn!"

Luister hieronder naar het nummer live bij Muziekcafé:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify

Wil je Confetti Shotgun of onze eerder verkozen TopSongs luisteren op Spotify? Abonneer je dan nu op onze TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie