Muzieknieuws

Kane is terug: 'Met een gloednieuwe track'

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Kane is terug: 'Met een gloednieuwe track'

Kane is terug! Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen staan in 2024 na 10 jaar afwezigheid opnieuw op het podium in de Ziggo Dome. Mét een gloednieuwe single, genaamd What Are You Waiting For?

De kaartverkoop voor KANE reCONNECT start aanstaande vrijdag 29 september om 10.00 uur.

'Een celebration'

Woesthoff en Van Leeuwen, die in 2014 stopten met de band, kondigden maandagavond tijdens de première van de Videoland Original documentaire KANE: A Story Recorded aan terug te keren. "Had me dit 1,5 jaar geleden verteld en ik had je waarschijnlijk niet geloofd", zegt Woesthoff. "Maar 25 jaar na start en 10 jaar na stop heeft ons doen beseffen dat we ontzettend veel te vieren hebben en we daar nu echt klaar voor zijn." De zanger geeft aan dat de reünie tijdelijk is: "Een celebration vooral voor nu. Ik kijk ernaar uit iedereen te zien in de Ziggo Dome."

Ook Van Leeuwen kan niet wachten om met Kane weer op het podium te staan. "Met een docu, een gloednieuwe track en een grote liveshow in het vooruitzicht, voelt het bijna als een nieuw begin. Iets leukers kan ik me op dit moment niet voorstellen."

Nieuwe single

De documentaire over de band is inmiddels te bewonderen op Videoland en fans van de kunnen ook al genieten van het eerste nieuwe materiaal. De spiksplinternieuwe single What Are You Waiting For? is vandaag gelanceerd. Check hieronder hoe het nummer klinkt:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie