Muzieknieuws

KANE brengt nieuwe single What If I Want You Now uit

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. KANE brengt nieuwe single What If I Want You Now uit

Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen bliezen vorig jaar hun samenwerking na een break van bijna 10 jaar weer nieuw leven in. En vandaag brengen ze alweer de derde single uit sinds hun terugkeer. "Zo gaan we naar het volgende hoofdstuk in het KANE-verhaal."

"And just like that… is er onze eerste nieuwe KANE single van 2024", zegt Woesthoff in een persbericht. "We zijn in de studio in Amsterdam en hebben daar 'the time of our lives'. Samen zoeken naar nieuwe liedjes, het live spelen met de band, het uitdenken van de Ziggo Dome RE/CONNECT shows. Het is een ontzettende fraaie, leuke, geweldige tijd samen. En dan is daar plots die song." Een nummer waar de rockers "supertrots" op zijn, verklapt Van Leeuwen. "En waar met zoveel liefde aan gewerkt is."

Melodieuze pop-rock

Met What If I Want You Now klinkt KANE precies zoals ze anno 2024 wil klinken, laat de band weten in de verklaring. "Een melodieuze pop-rock track geladen met positieve energie. Vol passie en liefde voor het schrijf-, opname-, mix- en masteringproces."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De comeback heeft de Haagse rockband geen windeieren gelegd. Er verschijnt nieuwe muziek, op Videoland vind je een vierdelige documentaireserie en deze zomer staan er ook een vijftal shows in de Ziggo Dome op de planning. "Er heerst een heerlijke spanning in de voorbereidingen van de vijf Ziggo’s", verklapt Van Leeuwen.

Aan De Slag!

Het duo onderbreekt vanochtend de voorbereidingen voor hun show om aan te schuiven in Aan De Slag! Tegenover Bart lichten ze alvast een tipje van de sluier op wat fans in de Ziggo Dome te wachten staat. "Gister om een uurtje of 23:00 hadden wij alle nummers één keer gespeeld en achter elkaar gezet. Morgen kunnen we luisteren hoe die show gaat zijn, dus dat was echt een heel mooi moment om even te voelen wat er gaat gebeuren."

De twee mannen voelen zich naar eigen zeggen fitter dan ooit. "Ik heb er zo zin in", vertelt Woesthoff. De zanger kijkt er vooral naar uit herenigd te worden met zijn publiek. "Zoveel mensen die gaan komen die zoveel verder zijn. Wij noemen het onder ons een 'reconnect'."

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie