Muzieknieuws

Derde Ziggo Dome-concert Kane aangekondigd

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Derde Ziggo Dome-concert Kane aangekondigd

Nog maar een paar dagen geleden kondigde de Haagse rockband Kane zijn comeback aan en nu al staat er een derde concert ingepland in de Ziggo Dome.

Eerder deze week gingen de eerste twee Kane reCONNECT-concerten in de Ziggo Dome al in de voorverkoop en de vraag naar tickets is schijnbaar zó overweldigend dat er inmiddels een derde show is aangekondigd. Die vindt plaats op vrijdag 7 juni. De eerder aangekondigde shows staan in de agenda voor dinsdag 4 en woensdag 5 juni. De kaartverkoop start op vrijdag 29 september om 10.00 uur.

Vier het nu

Zanger Dinand Woesthoff is verguld met de animo voor de reünieconcerten. "Had me dit anderhalf jaar geleden verteld en ik had je waarschijnlijk niet geloofd. Maar 25 jaar na start en tien jaar na stop heeft ons doen beseffen dat we ontzettend veel te vieren hebben en we daar nu echt klaar voor zijn. Het oude samen met iets nieuws. Niet voor altijd, maar een celebration vooral voor nu. Ik kijk ernaar uit iedereen te zien in de Ziggo Dome.”

Nieuwe single en docu

Maar het blijft zeker niet alleen bij jubileumconcerten voor Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen. Op Videoland verschijnt de exclusieve vierdelige documentaireserie Kane: A Story Recorded, waarvan de heren al een voorproefje gaven in Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam. De nieuwe single What Are You Waiting For? is de eerste in elf jaar tijd. Met het verschijnen van deze nieuwe track bevestigt Kane een deal te hebben gesloten met platenfirma Sony Music. Dat betekent dat er ongetwijfeld meer nieuwe muziek van Kane zal volgen.

Ster advertentie
Ster advertentie