Muzieknieuws

Coldplay speelt Green Eyes met jonge fan tijdens concert in Brussel

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Coldplay speelt Green Eyes met jonge fan tijdens concert in Brussel

Duizenden mensen genoten de afgelopen avonden van de optredens van Coldplay in het Koning Boudewijnstadion in Brussel, maar voor een aanwezige fan waren de optredens nóg onvergetelijker. Gili Torres, een jonge liefhebber van de Britse band, werd door Chris Martin het podium opgehaald.

De Music of the Spheres World Tour van Coldplay streek van vrijdag tot en met dinsdag neer in Brussel, waar de band optredens gaf in het Koning Boudewijnstadion. De uitverkochte reeks optredens zagen hoe Chris Martin en de rest van de band een kleurrijk spektakel, vol confetti en vuurwerk, naar de Belgische hoofdstad brachten.

Kleine momenten waren er echter ook, en bij een van die momenten stal een jonge bezoeker de show. Martin haalde de jonge Gili Torres het podium van het Belgische stadion op, om gitaar te spelen tijdens het intieme Green Eyes, afkomstig van Coldplays tweede album A Rush of Blood to the Head. Het meisje liet zich niet uit het veld slaan door de duizenden ogen die op haar gericht waren en begeleidde de zangpartij van Martin op een akoestische gitaar.

Bekijk de beelden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Coldplay in de NPO Radio 2 Top 2000

Met maar liefst 19 nummers is Coldplay in 2021 een van de hofleveranciers van de NPO Radio 2 Top 2000. De hoogste notering is voor Fix You op plek 11 in de lijst.

Ster advertentie
Ster advertentie