Muzieknieuws

The Killers en Eddie Vedder spelen live cover van Tom Petty's The Waiting

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. The Killers en Eddie Vedder spelen live cover van Tom Petty's The Waiting

Afgelopen vrijdag staan The Killers op het podium van Ohana Festival in Californië. Daar worden ze al snel vergezeld door niemand minder dan Sammy Hagar van Van Halen en Pearl Jams Eddie Vedder. Samen spelen ze twee indrukwekkende covers…

Brandon Flowers staat vrijdag met The Killers op het Amerikaanse festival. Daar wordt de band tijdens de show vergezeld door Eddie Vedder, de zanger en gitarist van Pearl Jam. Gezamelijk trakteren de muzikanten het publiek op een cover van Tom Petty And The Heartbreakers' hit The Waiting uit 1981.

Eddie Vedder en Sammy Hagar

Maar daar laten de mannen van The Killers het niet bij. Niet veel later loopt ook Sammy Hagar het podium op. De voormalig zanger van Van Halen en Montrose zingt samen met Flowers Van Halens Why Can't This Be Love.

Bekijk hieronder de bijzondere samenwerking tussen Vedder en The Killers:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Suprise!

Op het Amerikaanse Ohana festival, dat een indrukwekkende line-up heeft met onder andere Foo Fighters, The Pretenders en The War On Drugs, speelt Pearl Jam-frontman Vedder zelf op zaterdag als headline-act. De zanger richt het evenement zelf in 2016 op. En sindsdien wordt het festival elk jaar een stukje populairder, mede dankzij de verrassende live-samenwerkingen. Tijdens de editie van vorig jaar verraste Vedder het publiek tijdens de headline-set van Stevie Nicks. De twee muzikale legendes zongen samen Tom Petty’s Stop Dragging My Heart Around.

Ster advertentie
Ster advertentie