Muzieknieuws

Blink-182’s versie van Taylor Swifts We Are Never Getting Back Together

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Blink-182’s versie van Taylor Swifts We Are Never Getting Back Together

Blink-182 coverde tijdens een concert in Little Caesars Arena, Detroit de modern klassieker We Are Never Ever Getting Back Together van Taylor Swift. Hoe dat klinkt, hoor je hieronder.

De poppunkiconen Tom DeLonge (gitaar), Mark Hoppus (bas) en Travis Barker (drum) zijn momenteel op hun langverwachte wereldtournee. Fans werden dinsdag tijdens de show in Detroit, Michigan getrakteerd op een onverwachte cover van Swifts hit uit 2012.

Een vreemde songkeuze, zou je denken. Maar dit is niet de eerste keer dat Mark Hoppus, die het nummer na Dammit inzet, zijn liefde voor de zangeres toont. 2 jaar terug beval de bassist Look What You Made Me Do ook al aan op het Twitter door met de lyrics van het nummer te spelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album

Mocht je als Blink-182 fan niet onder de indruk zijn van deze korte cover, dan hoef je niet lang te wachten tot je iets nieuws te horen krijgt van de band zelf. Blink-182 heeft namelijk beloofd dat er een nieuw album aankomt. Volgens DeLonge is de nog naamloze plaat "het beste album dat we ooit hebben gemaakt".

In oktober brachten ze een single uit, Edging. Het nummer geeft een inkijkje in hun nieuwe muziek, die volgt op hun laatste LP, Nine uit 2019.

Naar Nederland

Blink-182 reist nu nog rond door Noord-Amerika. Maar daarna gaat de band ook richting het Verenigd Koninkrijk en Europa. Op 8 oktober staan ze in de ZiggoDome met special guest The Story So Far. Kaarten zijn nog beschikbaar.

Blink-182 in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2022 is Blink-182 één keer terug te vinden in de NPO Radio 2 Top 2000. All the Small Things stond op plek 1390.

Ster advertentie
Ster advertentie