Muzieknieuws

Dolly Dots geven eind dit jaar definitief afscheidsconcert

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Dolly Dots geven eind dit jaar definitief afscheidsconcert

De Dolly Dots treden eind dit jaar voor de laatste keer op. Op 14 december staat de formatie die in de jaren '80 immens populair was, voor het laatst samen op de bühne tijdens Symphonica in Rosso in Ziggo Dome.

Patty Zomer, Angela Groothuizen, Esther Oosterbeek, Anita Heilker en Angéla Kramers kondigden al eerder het eind van Dolly Dots aan, maar dat weerhield ze er niet van om opnieuw het podium op te gaan. In 2016 treden ze op tijdens een concert van de Toppers en in 2020 kondigen ze theatertour Sisters On Tour aan. De reeks zou eerst in 2020 plaatsvinden maar moest worden gecanceld vanwege corona. De afgelopen jaren kwamen ze drie keer bij elkaar voor een reünie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Definitief einde

Voordat het zo ver is, geven Dolly Dots eerst nog een laatste festivalshow. Namelijk in de Grote Rietplas in Emmen op 11 juni. Het allerlaatste optreden vindt plaats tijdens een eenmalige terugkeer van Symphonica in Rosso op 14 december 2022.

'80s Achtdaagse

Dolly Dots werd opgericht in 1978 en werd groot in de jaren '80, met hits waaronder Radio en Love Me Just A Little Bit More. Vanaf vrijdag 18 februari t/m 25 februari staat NPO Radio 2 acht dagen lang in het teken van de ‘80s Achtdaagse met alleen maar muziek uit de jaren 80.

Ster advertentie
Ster advertentie