Muzieknieuws

U2 lanceert Atomic City remix met David Guetta

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. U2 lanceert Atomic City remix met David Guetta

De Ierse mannen van U2 slaan de handen ineen met de Franse dj David Guetta en geven Atomic City een verrassende EDM-twist.

Zondagavond zijn de rockers nog te zien tijdens de Grammy Awards, waar ze vol enthousiasme een liveoptreden geven van hun nieuwste single. Direct daarna verrassen ze hun fans met een nieuwe remix van het nummer, deze keer in samenwerking met David Guetta. Deze dj en producer werkte eerder samen met grote namen als Flo Rida, Rihanna en Sia. En scoorde hiermee meerdere hits waaronder Titanium.

Dit is de tweede remix van het nummer; in december 2023 brengt Mike WiLL Made-It in samenwerking een remix uit.

Check het nummer hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Achtung Baby

Sinds eind september 2023 schittert U2 in Las Vegas, waar ze tijdens hun doorlopende concertreeks optreden in The Sphere met focus op het album Achtung Baby uit 1991. Aanvankelijk gepland tot 16 december, heeft de overweldigende vraag geleid tot de toevoeging van nieuwe data aan de agenda. Hierdoor gaat de concertreeks, genaamd U2:UV Achtung Baby Live At Sphere, door tot en met 2 maart 2024.

U2 en David Guetta in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2023 heeft U2 21 noteringen in de Top 2000. Bekijk de statistieken voor U2 hier. David Guetta staat in 2023 op plek 787 in de Top 2000 met het nummer Titanium.

Ster advertentie
Ster advertentie