Muzieknieuws

Luister nu naar het debuutalbum van Silk Sonic

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Luister nu naar het debuutalbum van Silk Sonic

Het debuutalbum van Silk Sonic, de samenwerking tussen Bruno Mars en Anderson .Paak, is eindelijk te beluisteren. Op An Evening With Silk Sonic hoor je onder andere de singles Leave the Door Open en Skate.

De twee supersterren kondigden hun samenwerking in februari aan. De vonk tussen de twee muzikanten sloeg over toen .Paak in 2017 bij Mars in het voorprogramma van zijn 24K Magic World Tour speelde.

TopSongs

Sinds de aankondiging bracht Silk Sonic twee singles uit: Leave the Door Open en Skate. En die tracks vielen in de smaak: ze werden allebei uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong. Op de rest van het album worden Mars en .Paak bijgestaan door gastmuzikanten als Bootsy Collins en Thundercat.

De verwachtingen voor debuutalbum An Evening With Silk Sonic zijn dan ook bijzonder hooggespannen. Hebben Bruno Mars en Anderson .Paak ze waargemaakt? Beluister het album hieronder en oordeel zelf!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grammys

Silk Sonic stond in maart dit jaar voor het eerst op het podium, tijdens de 63ste editie van de Grammys. Het is nog niet duidelijk of Mars en .Paak op tournee gaan met Silk Sonic.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie