Programma

TopSong rolt binnen voor Skate van Silk Sonic

  1. Nieuwschevron right
  2. TopSong rolt binnen voor Skate van Silk Sonic

De tweede single van Silk Sonic, het R&B-duo dat bestaat uit Bruno Mars en Anderson .Paak, is uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong. Je hoort Skate deze week extra vaak!

In maart brachten Bruno Mars en Anderson .Paak hun eerste single onder de naam Silk Sonic uit: Leave The Door Open. Sindsdien heeft het duo al meerdere malen gehint naar een debuutalbum, dat zelfs al opgenomen zou zijn. We wachten nog altijd op een releasedatum voor de plaat, sinds vorige week is er wel al een tweede voorproefje in de vorm van single Skate. De zomerse track heeft ouderwets soulvolle sound, met strijkers die herinneringen oproepen aan de jaren zeventig.

Die single is goed in de smaak gevallen: een week na de release is Skate uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong. Je hoort Skate de komende week dus extra vaak langskomen op de radio! Corné Klijn maakte de TopSong vrijdagochtend bekend tijdens Aan De Slag!

Samenwerking ontstond op tournee

De basis voor Silk Sonic wordt gelegd in 2017, wanneer .Paak in het voorprogramma van Mars' 24K Magic World Tour staat. Daarnaast leveren de twee muzikanten een bijdrage aan Chic-album It's About Time uit 2018 en speelt Mars mee op .Paaks plaat Ventura. De zangers stonden dit jaar ook al meerdere keren op het podium als Silk Sonic. Dat deden ze steevast bij prijsuitreikingen: het duo gaf optredens bij de Grammys, de iHeartRadio Music Awards en de BET Awards.

Kijk hieronder naar de videoclip van Skate:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volg de TopSong-playlist op Spotify:

Wil je Can't Get Enough of de TopSongs uit het verleden luisteren op Spotify? Abonneer je dan op onze speciale TopSongs-playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

​Foto: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie