Muzieknieuws

Ed Sheeran crasht bruiloft om nieuwe single te spelen

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Ed Sheeran crasht bruiloft om nieuwe single te spelen

Stellen kijken vaak weken, maanden, soms zelfs jaren uit naar het moment dat ze elkaar het jawoord mogen geven. Maar als Jordan en Carter Lindenfield eindelijk voor het altaar staan, wordt de plechtigheid onderbroken door niemand minder dan superster Ed Sheeran.

Sheeran is in Vegas vanwege zijn lopende + – = ÷ x Tour (Mathematics Tour). Sheeran heeft wat tijd over nadat zijn show van zaterdag is uitgesteld vanwege veiligheidsredenen. Zijn vrije uurtjes gebruikt hij niet om zijn geluk te beproeven in een van de vele casino’s, maar om het huwelijk van Jordan en Carter extra bijzonder te maken.

De bruid, bruidegom en Ed Sheeran

In een Instagram-video is te zien hoe het koppel voor het altaar staat, als de deuren opengaan en de zanger binnen komt lopen. Samen met een achtergrondkoortje speelt hij vervolgens zijn nog niet uitgebrachte nummer Magical, dat later dit jaar zal verschijnen op het album Autumn Variations. Als kers op de taart neemt Sheeran ook nog de rol van getuige op zich. "Ik ben zo blij om jullie getuige te zijn", zegt hij terwijl hij de huwelijksakte ondertekent.

"Bedankt voor de meest magische dag van ons leven", schrijft Jordan Lindenfield onder de video. "We zullen dit en het huwelijksadvies dat je ons gaf echt nooit vergeten." In haar eigen post zegt Lindenfield dat zowel haar kersverse echtgenoot als zijzelf "nog steeds aan het verwerken waren wat een onvergetelijk moment dit was".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie