Muzieknieuws

Ozzy Osbourne wil toch nog album maken na nekoperatie

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Ozzy Osbourne wil toch nog album maken na nekoperatie

Na een pijnlijke nekwerveloperatie, waarvan hij claimde dat het de laatste zou zijn, zegt Ozzy Osbourne nu toch nog één album te willen maken. Daarna wil de 74-jarige rocker ook nog op tournee.

Ozzy Osbourne gaat maar door. Zelfs fysieke klachten lijken hem niet te kunnen stoppen van datgene wat hij het allerliefste doet: muziek maken. Hij hoopt niet meer op de operatietafel terecht te komen, maar desgevraagd onthult hij aan het tijdschrift Metal Hammer dat hij nog niet klaar is op creatief vlak. "Ik heb recentelijk nog twee albums gemaakt, maar ik wil nog een album maken en daarna weer op tournee gaan."

Geen haast

De rockzanger heeft geen haast met wat, mogelijk, zijn laatste studioalbum zal worden. "Ik ben er pas net aan begonnen en we gaan begin volgend jaar de eerste dingen opnemen. Ik wil de tijd ervoor nemen." De wereld maakte kennis met de recalcitrante Osbourne als zanger van de heavymetalband Black Sabbath en in 1980 ging hij solo met het album Blizzard Of Ozz. De realityserie over zijn familie op MTV was 20 jaar geleden een enorm succes. Vorig jaar verscheen zijn meest recente album, Patient Number 9.

Ster advertentie
Ster advertentie