Muzieknieuws

Kelly Clarkson zingt Arcade en brengt Duncan Laurence in tranen

  1. Nieuwschevron right
  2. Kelly Clarkson zingt Arcade en brengt Duncan Laurence in tranen

Duncan Laurence heeft er geen woorden voor. Zangeres Kelly Clarkson zong zijn songfestivalhit Arcade in haar eigen programma The Kelly Clarkson show.

Kelly Clarkson opent haar show altijd met haar eigen versie van een bekende hit, dit onderdeel noemt ze ook wel de Kellyoke. Eerder heeft ze onder andere Don't Dream It's Over van Crowded House en Karma Police van Radiohead gecovered. Tijdens de Kellyoke van maandag verraste ze haar publiek met haar interpretatie van het songfestivalnummer Arcade.

Duncan Laurence juicht de cover van wereldster Kelly Clarkson toe. Laurence laat op zijn Instagram weten dat hij van Clarkson heeft geleerd hoe hij al zijn emoties in een nummer kan stoppen.

"Kelly Clarkson, jij bent een zingende godin. Het horen van jouw versie van mijn nummer, brengt mij aan het huilen, en ik bleef maar huilen. Ik beloof je: tranen hebben nog nooit zo goed gevoeld", reageert Duncan Laurence ook op Twitter. Hij bedankt de zangeres en zal dit voor altijd koesteren, schrijft hij.

Bekijk het optreden van Kelly Clarkson:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De zanger had in Europa direct een hit te pakken toen hij in 2019 het Eurovisie Songfestival won. Dat het een prachtig nummer is hadden ze in de Verenigde Staten ook door. In april 2021 kwam Arcade voor het eerst binnen op de honderdste plek in de Amerikaanse hitlijst Billboard Hot 100. Op dat moment werden er al wereldwijd covers gemaakt van het nummer.

Bekijk het winnende optreden van Duncan Laurence op het Eurovisiesongfestival 2019:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Duncan Laurence in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2021 stond Duncan op plek 251 met Arcade in de NPO Radio 2 Top 2000.

Ster advertentie
Ster advertentie