Muzieknieuws

Luister hier naar de nieuwe single van Queens Of The Stone Age

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Luister hier naar de nieuwe single van Queens Of The Stone Age

Queens Of The Stone Age brengt de nieuwe single Carnavoyeur uit, in aanloop naar hun aankomende album In Times New Roman…

Vorige week bracht de band met het nummer Emotion Sicknes voor het eerst in 6 jaar weer nieuwe muziek uit. En nu kun je dus ook het sinistere Carnavoyeur luisteren. "Als er niets is dat ik kan doen, lach ik...", zingt Queens Of The Stone Age-frontman Josh Homme zachtjes terwijl hij opbouwt naar het refrein.

Carnavoyeur is het tweede nummer van In Times New Roman…, dat op 16 juni uitkomt. De aankomende plaat is alweer het achtste studioalbum van de rockband en is het vervolg op Villains, het Queens of the Stone Age-album uit 2017.

Album-release party's

In aanloop naar de release van In Times New Roman… bieden de Queens Of The Stone Age ook een reeks mogelijkheden aan voor fans om het album te beluisteren voor de officiële releasedatum. De band zal voor leden van de Midnight Club album-release party's organiseren in platenzaken en bars in 23 landen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op zaterdag 17 juni, de dag na de release van In Times New Roman..., staat Queens of the Stone Age op het podium van Pinkpop. Nét genoeg tijd dus om alvast bekend te worden met het nieuwe materiaal, dat de band ongetwijfeld af zal wisselen met klassiekers van albums als Songs for the Deaf, Era Vulgaris en ...Like Clockwork.

Queens of the Stone Age in de NPO Radio 2 Top 2000

Queens of the Stone Age staat in 2022 drie keer in de NPO Radio 2 Top 2000. De hoogste notering voor de band is voor No One Knows op plek 285.

Ster advertentie
Ster advertentie