Muzieknieuws

Queens of the Stone Age-frontman Josh Homme is kankervrij

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Queens of the Stone Age-frontman Josh Homme is kankervrij

Goed nieuws! Queens of the Stone Age-frontmanJosh Homme is kankervrij.

"Het gaat goed. Ik ben schoon", aldus de vijftigjarige Amerikaan in een interview met de Britse tv-zender ITV. Eerder dit jaar werd hij geopereerd, maar hij heeft niet verteld om welke type kanker het ging. "Ik voel me nu beter dan ik me het afgelopen jaar heb gevoeld. Ik kijk vooral naar de lichtpunten."

Homme vertelde ook dat hij in de afgelopen achttien maanden het soms erg zwaar heeft gehad. Niet alleen vanwege zijn ziekte, maar ook vanwege het overlijden van zijn muzikale vrienden Mark Lanegan en Taylor Hawkins. Daarnaast lag hij in een vechtscheiding met zijn inmiddels ex-vrouw Brody Dalle. Hij vertelde in het gesprek met ITV: “Weet je, ik had een beetje verdriet en ik had een beetje van dit en een beetje van dat, maar ik heb nog nooit zo snel zoveel geleerd, dus ik ben er uiteindelijk een beetje dankbaar voor."

Queens of the Stone Age

Op 16 juni heeft de band het album In Times New Roman... uitgebracht. Vervolgens zijn ze op tournee gegaan door Europa en hebben ze twee keer gespeeld in Nederland: op 17 juni op Pinkpop en op 4 juni in Ziggo Dome.

Bekijk hieronder beelden van Pinkpop:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie