Muzieknieuws

S10 verplaatst optreden in AFAS Live naar volgend jaar

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. S10 verplaatst optreden in AFAS Live naar volgend jaar

Het optreden dat S10 op 25 november in AFAS Live zou geven, is verplaatst naar 2023. Dat heeft de zangeres laten weten via Instagram.

Vlak na haar deelname aan het Eurovisie Songfestival, waar ze met De Diepte op de elfde plek eindigde, kondigde S10 een optreden op 25 november in AFAS Live aan. De zangeres uit Hoorn heeft donderdag via Instagram bekendgemaakt dat die show wordt uitgesteld naar 28 april 2023. Kaarten voor het oorspronkelijke concert blijven geldig.

"De afgelopen periode is een enorme achtbaan geweest", schrijft S10, "en hoe jammer ik het ook vind: november komt iets te snel. Daarom hebben we besloten langer de tijd te nemen om de zo best mogelijke show neer te zetten."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album

S10 werkt bovendien aan een nieuw album, de opvolger van Vlinders uit 2020. Het uitstellen van het optreden in AFAS Live heeft geen gevolgen voor die plaat, laat ze in de reacties onder haar post weten; het is nog steeds de bedoeling dat het album dit jaar verschijnt.

Het was een turbulent jaar voor S10. De zangeres vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisie Songfestival in Turijn, en trad daarna veelvuldig op festivals op. Daarnaast werkte ze samen met BLØF op de single Laat Me Los.

Ster advertentie
Ster advertentie