Muzieknieuws

Twee nieuwe nummers voor de fans van Blink-182

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Twee nieuwe nummers voor de fans van Blink-182

Blink-182 brengt twee nieuwe nummers uit van het nieuwe langverwachte album. Op One More Time en More Than You Know laat het originele trio horen dat ze weer terug zijn.

In One More Time blikken de mannen terug op de emotionele rollercoaster die ze hebben meegemaakt sinds ze de band zijn begonnen. In One More Time eren ze de moeilijke tijden die zij hebben meegemaakt, waaronder de lymfeklierkankerdiagnose van Mark Hoppus, de bassist van de band, en het tragische vliegtuigongeluk die drummer Travis Barker in 2008 overleefde. Dit nummer past dan ook perfect in de thema’s die zij met het nieuwe album willen aansnijden, namelijk tragedie, triomf en broederschap.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Terug naar hun roots

More Than You Know is naast One More Time meer uptempo en een knipoog naar het oude poppunkgeluid van de mannen. Het nummer zou opgenomen zijn tussen de concerten van de reünie tour door van de band.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Anticipatie

Het nieuwe album One More Time … verschijnt op 20 oktober 2023 en zal het eerste project worden sinds 2011 van de originele formatie van de band. De band komt voor dit album met 17 gloednieuwe nummers.

Ster advertentie
Ster advertentie