Muzieknieuws

Dua Lipa deelt haar nieuwe Barbie-nummer Dance The Night

foto: Still Youtube
  1. Nieuwschevron right
  2. Dua Lipa deelt haar nieuwe Barbie-nummer Dance The Night

Aqua move over. Er is een nieuwe Barbie girl in town. Dua Lipa heeft namelijk haar Barbie-nummer Dance The Night uitgebracht, inclusief glitterende videoclip.

Slechts 3 dagen nadat ze haar nieuwe nummer Dance The Night van Barbie: The Album aankondigde, onthult Dua Lipa vannacht het catchy disco-nummer. "We hopen dat jullie er weg van zijn!", schrijft de wereldwijde popsensatie tijdens de release van het nummer op Instagram.

Dance The Night

Het nummer is overigens niet haar enige bijdrage aan de Barbie-film. Het is ook bevestigd dat Dua Lipa meespeelt in Greta Gerwigs live-actionfilm. Daarin speelt ze een zeemeerminpop, naast hoofdrolspelers Margot Robbie (Barbie) en Ryan Gosling (Ken).

Gerwig maakt op haar beurt een cameo aan het einde van de roze videoclip van Dua Lipa, waarin de zangeres natuurlijk haar beroemde dancemoves laat zien. In de video is verder te zien hoe Dua een groep dansende discoballen voorgaat en achter het stuur van een Barbie-roze cabriolet kruipt.

We zullen helaas nog even moeten wachten tot we de zangeres op het grote scherm kunnen bewonderen. De langverwachte Barbie-film gaat pas 19 juli in première. Gelukkig kun je tot die tijd alvast in de plastic fantastic-sferen komen met Dance The Night.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dua Lipa in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2022 is Dua Lipa drie keer terug te vinden in de NPO Radio 2 Top 2000. De hoogste notering is voor Cold Heart (Pnau Remix) met Elton John op plek 620.

Ster advertentie
Ster advertentie