Muzieknieuws

Zing mee op de nieuwe Coldplay-single One World

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Zing mee op de nieuwe Coldplay-single One World

Heb jij er altijd van gedroomd om samen met Chris Martin een liedje te zingen? Coldplay kan die droom gedeeltelijk laten uitkomen, want de band roept fans op om mee te zingen op de aankomende single One World.

Momenteel is Coldplay druk bezig de laatste hand te leggen aan het nieuwe album Moon Music. De titel van de single One World lijkt erop te duiden dat Coldplay een statement wil maken over de enorme verdeeldheid in de wereld naar aanleiding van de oorlogen in Israël en Oekraïne en de vluchtelingencrisis in Afrika. “We hopen dat jullie het goed maken in de ze wilde tijden”, schrijft Coldplay in een bericht op Instagram. Daarin roepen ze fans overal ter wereld op om een kort geluidsfragment in te sturen voor het nieuwe lied.

Wie Ahhhh zegt…

“Als je het leuk vindt, kun je je stem toevoegen aan een liedje dat One World heet”, vervolgt de band. De opdracht is simpel: je hoeft alleen maar een paar seconden ‘ahhhh’ te zingen en dat op te sturen naar oneworld.coldplay.com. Je kan gewoon gewoon de aangegeven noot op de site nazingen of een variatie daarop in een ander octaaf. Wanneer de single of het album Moon Music precies uitkomen is nog onbekend, al omschreef Chris Martin de plaat eerder als een vervolg op het voorgaande album Music Of The Spheres.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie