Muzieknieuws

Muse geeft zeldzaam intiem optreden in Carré

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Muse geeft zeldzaam intiem optreden in Carré

Normaal gesproken speelt Muse stadions vol, maar tijdens een zojuist aangekondigde concertreeks pakt het Britse trio het een stuk kleiner aan. De band rond Matt Bellamy staat in oktober in Carré.

Voor Muse staan er drukke maanden op het programma: de band speelt in de zomer op grote Europese festivals, gevolgd door de release van nieuw album Will of the People op 26 augustus. Daar komt nu ook een intieme theatertournee bij in het najaar, waarbij de band in relatief kleine zalen staat.

Als onderdeel daarvan staat Muse op zondag 23 oktober in het Amsterdamse Carré. Het is een van zeven theatershows die de Britse band over heel de wereld geeft. Fans die nieuw album Will of the People gekocht hebben, krijgen toegang tot een speciale presale op dinsdag 21 juni. De reguliere kaartverkoop start op vrijdag 24 juni om 10:00 uur.

In 2019 stond Muse voor het laatst in Nederland. De band stond in september van dat jaar in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Will of the People

Met Will of the People brengen de leden van Muse in augustus hun negende album uit. De titeltrack is nu al te beluisteren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Muse in de NPO Radio 2 Top 2000

Met 15 noteringen is Muse uitstekend vertegenwoordigd in de NPO Radio 2 Top 2000. De hoogste plek is voor Uprising op 79.

Ster advertentie
Ster advertentie