Muzieknieuws

Op Keep Going up komen Nelly Furtado, Timbaland en Justin Timberlake weer samen

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Op Keep Going up komen Nelly Furtado, Timbaland en Justin Timberlake weer samen

Zestien jaar na het succes van Give It To Me werken Nelly Furtado, Timbaland en Justin Timberlake weer samen op Keep Going Up. Luister de track hier.

Op Instagram maakte producer Timbaland bekend weer de studio in te zijn gedoken met Nelly Furtado en Justin Timberlake. Met een filmpje van een samenwerking uit 2007, op het nummer Give it To Me, kondigt Timbaland aan dat ze weer terug zijn. De dagen daarna laat hij snippets van het liedje horen, om fans alvast warm te maken voor Keep Going Up.

Bekende samenwerking

“Het is Gods timing. De timing is gewoon goed”, knikt Timbaland in een filmpje op zijn Instagram. Hij heeft het over de terugkomst van zijn samenwerking met Justin Timberlake en Nelly Furtado. “Het is net alsof je Promiscuous en Say it Right met elkaar hebt gecombineerd en ze op die manier met elkaar versterkt”, zegt Furtado tegen Timberlake. “We delen dezelfde liefde voor het maken van muziek.”

Een geheel onbekende samenwerking is dit niet. Met Nelly Furtado heeft Timbaland al een aantal hits gehad zoals Promiscuous, Maneater, Say it Right en All Good Things (Come To An End). Zo noemt Timbaland de vriendschap die hij met Nelly Furtado heeft de reden waarom de samenwerking zo goed werkt.

Beluister Keep Going Up hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie