Muzieknieuws

Nieuwe datum concert The Rolling Stones in Johan Cruijff ArenA bekendgemaakt

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe datum concert The Rolling Stones in Johan Cruijff ArenA bekendgemaakt

De vervangende datum van het concert dat The Rolling Stones afgelopen maandag in de Johan Cruijff ArenA zouden geven is bekendgemaakt. Fans hoeven niet lang te wachten om de Britse legendes op te zien treden.

Concertorganisator Mojo maakte woensdagmiddag bekend dat het concert van The Rolling Stones op donderdag 7 juli plaats zal vinden. De Britse formatie zou afgelopen maandag optreden in de Johan Cruijff ArenA, maar moest op het laatste moment afzeggen vanwege een positieve coronatest bij Mick Jagger. Veel fans waren op dat moment al aanwezig in het voetbalstadion.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

SIXTY Tour

The Rolling Stones is bezig aan een wereldtournee ter ere van het zestigjarig bestaan van de groep. Het optreden in de Amsterdam is het eerste Nederlandse concert van de band sinds september 2017, toen de Britten ook in de Johan Cruijff ArenA stonden.

De aankondiging van de SIXTY Tour kwam in maart, ongeveer een half jaar na het overlijden van Charlie Watts, die al sinds de begindagen van de band achter het drumstel zat. Watts werd 80 jaar oud. Bij de concerten die de band sindsdien gaf, zat Steve Jordan achter het drumstel. Hij werkte al eerder samen met Keith Richards in zijn soloproject, The X-Pensive Winos.

The Rolling Stones in de NPO Radio 2 Top 2000

Met maar liefst 23 nummers is The Rolling Stones een van de grootste leveranciers voor de NPO Radio 2 Top 2000. Paint It Black was in 2021 de hoogste notering op plek 50.

Ster advertentie
Ster advertentie