Muzieknieuws

George Harrisons weduwe onthult het verhaal achter de artwork van Now And Then

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. George Harrisons weduwe onthult het verhaal achter de artwork van Now And Then

Het is je vast niet ontgaan: The Beatles hebben onlangs hun laatste nummer uitgebracht, getiteld Now And Then. En bij deze bijzondere release hoort natuurlijk ook bijzonder artwork. En niemand minder dan George Harrisons weduwe Olivia onthult welk 'magisch' verhaal achter dit kunstwerk schuilt.

Op het X-account van Olivia's overleden echtgenoot is een video te zien, waarin ze vertelt dat ze samen met The Beatles- gitarist een winkel bezocht. "George zag een klok gemaakt van stukjes en beetjes en er stonden een paar scrabble-letters op en er stond alleen 'Now And Then'", vertelt ze. "Hij voelde zich er om de een of andere reden toe aangetrokken. Hij haalde het van de muur en kocht het. [Hij] bouwde deze kleine Russische datsja in de tuin en hing de klok eraan en daar bleef hij 25 jaar staan."

Check hieronder de video:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Now And Then

Eerder deze maand brengt het Britse viertal een nieuwe, laatste single uit. Een ruwe versie van het nummer is geschreven door John Lennon in 1978. Maar Now And Then is pas in 2022 voltooid. Meer over de totstandkoming van het nummer lees je hier. En natuurlijk kun je hieronder het nummer op repeat aanzetten:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie