Muzieknieuws

Interview Paul de Leeuw met Adele scoort ruim 1 miljoen kijkers

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Interview Paul de Leeuw met Adele scoort ruim 1 miljoen kijkers

Het interview van Paul de Leeuw met Adele in Busje Komt Zo van afgelopen donderdag was goed voor ruim 1 miljoen kijkers. In Jan-Willem Start Op blikte De Leeuw eerder al vooruit op het interview.

Ondanks dat hij Adele al een tijdje kent was De Leeuw voor het eerst nerveus voor een interview. "Als je me voor het eerst met een bek vol tanden wilt zien staan, moet je echt vanavond kijken", vertelde hij donderdagochtend op NPO Radio 2.

In de vierde aflevering van Busje Komt Zo reist Paul met zijn team af naar Londen, waar de presentator voor het eerst in zes jaar Adele mag interviewen. In de studio in Notting Hill halen de twee oude herinneringen op en praten ze over het nieuwe album van Adele.

Video niet beschikbaar

Paniek vlak voor de opnames

Doordat een eerder interview met een andere journalist verkeerd is gegaan ontstond er paniek vlak voor de opnames van Busje Komt Zo. "Ik mocht het niet over privézaken hebben als haar huwelijk, haar scheiding en haar kind." Brutaal zijn zat er dus niet in voor Paul, anders zou hij de banden van het interview niet krijgen. Dit zijn voorwaarden waar Paul normaal gesproken nooit mee akkoord zou gaan, maar voor Adele maakte hij een uitzondering. "Ja, je doet echt wat ze zeggen. Anders krijg je d’r gewoon niet."

Bekijk hieronder het hele interview met Jan-Willem en Jeroen:

Paul de Leeuw mocht Adele interviewen voor zijn programma "Voor het eerst met mijn bek vol tanden"

Video niet beschikbaar

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie