Muzieknieuws

Queens of the Stone Age treedt in november op in Amsterdam

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Queens of the Stone Age treedt in november op in Amsterdam

De Amerikaanse rockband Queens Of The Stone Age komt op zaterdag 4 november naar de Ziggo Dome in Amsterdam met hun The End Is Nero Tour!

The End Is Nero tour is een uitnodiging van Joshua Homme, Troy van Leeuwen, Michael Shuman, Dean Fertita en Jon Theodore om het einde van de wereld te vieren, wat we ‘over een maand of twee horen’. Ze willen obsceen en rein, de verstotelingen en buitenbeentjes, en iedereen daartussen en buiten laten zien dat je hier thuishoort. Laat je oordeel bij de deur, breng al het andere met je mee.

De tour start in Amsterdam en vervolgens gaan de mannen verder naar het Verenigd Koninkrijk voor shows in de Londense 02 en AO Arena in Manchester. Sommige fans kunnen al eerder genieten van een optreden van de band, want aankomend weekend speelt Queens Of The Stone Age ook live tijdens Pinkpop. De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 16 juni om 10:00 via Ticketmaster.

Nieuw werk

Op vrijdag 16 juni brengt de band het achtste album In Times New Roman uit en vandaag kunnen fans al genieten van de officiële videoclip van Carnavoyer:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie