Muzieknieuws

Usher kondigt Europese tour aan mét stop in Amsterdam

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Usher kondigt Europese tour aan mét stop in Amsterdam

Usher is nog maar net bijgekomen van zijn spectaculaire Halftime Show tijdens de Super Bowl en kondigt nu alweer zijn volgende spektakel aan: het Europese deel van zijn PAST PRESENT FUTURE tour. Goed nieuws voor Nederlandse fans: de ster stopt ook twee avonden in Amsterdam.

Op dinsdag 22 en woensdag 23 april 2025 kun je Usher bewonderen in de Ziggo Dome. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 22 februari om 12:00.

'Nog maar net begonnen'

De Amerikaanse R&B-artiest reist de wereld af ter ere van zijn 30-jarige carrière. Afgezien van zijn residentie in Parijs in 2023, zullen dit de eerste Europese shows zijn sinds Ushers UR tour uit 2015. De Yeah!-zanger is zelf in ieder geval "blij om aan te kondigen dat ik ook jullie kant op kom - voor shows in Londen, Parijs, Amsterdam en Berlijn. Deze tour is zowel een viering van de afgelopen 30 jaar als een kijkje in de toekomst... Wij zijn nog maar net begonnen!"

Bezoekers kunnen zich niet alleen verheugen op klassiekers, maar worden ook getrakteerd op nummers van Ushers nieuwe plaat COMING HOME. Hieronder kun je het spiksplinternieuwe album luisteren:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie