Muzieknieuws

Suzan & Freek brengen nieuw album vol hits uit

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Suzan & Freek brengen nieuw album vol hits uit

We hebben in het afgelopen anderhalf jaar al meerdere voorproefjes gehad van het nieuwe album van Suzan & Freek en nu is ‘ie er dan eindelijk. Het album heet Iemand Van Vroeger en werd donderdagavond gepresenteerd in Carré in Amsterdam.

Over wie die ‘iemand van vroeger’ is, doet het stel niet zo geheimzinnig. Dat zijn ze namelijk zelf. Want, zo constateren ze, ze kennen elkaar al de helft van elkanders leven. We mogen dit album dus zien als de coming-of-age-plaat van het duo. Tussen de elf tracks op de plaat staan er vijf die we al kennen en die ook al hits zijn geweest: Honderd Keer, Kwijt, Slapeloosheid, Nooit Meer Regen en Vas-y (Ga Maar) met zanger Claude.

Succesvolle voorlopers

Iemand Van Vroeger is het derde volwaardige album van Suzan & Free, na Gedeeld Door Ons uit 2019 en Dromen In Kleur uit 2021. Die laatste bereikte de eerste plek in de Album Top 100 en staat 2 jaar na dato nog steeds in die lijst. Gedeeld Door Ons stond tot april van dit jaar ook nog in de verkooplijst, dus dat belooft veel goeds voor Iemand Van Vroeger.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live te zien

De komende tijd zijn de twee nog veelvuldig live te zien. Van 20 tot en met 22 oktober treden ze als onderdeel van The Streamers op in het GelreDome en op zaterdag 11 en zondag 12 november geven ze een eigen show in de Ziggo Dome. Een week later, op zaterdag 18 november geven Suzan & Freek een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Ster advertentie
Ster advertentie