Programma

Suzan & Freek zijn 'Weg Van Jou' met nieuwe single

  1. Nieuwschevron right
  2. Suzan & Freek zijn 'Weg Van Jou' met nieuwe single

Suzan & Freek hebben hun nieuwe single 'Weg Van Jou' uitgebracht. Het vrolijke liefdesliedje is het eerste nieuwe werk na hun debuutalbum Gedeeld Door Ons.

Gedeeld Door Ons kende met 'Als Het Avond Is' en 'Blauwe Dag' twee enorme hits, die dit jaar allebei ook een plek in de Top 2000 veroverden.

'Weg Van Jou'

Nu begint het succesvolle zangduo én liefdeskoppel dus aan de weg naar de moeilijke tweede. Dat doen ze met hun "nieuwe muziekbaby", zoals het duo de single zelf eerder deze week al aankondigde op social media. "We zijn momenteel dag en nacht thuis en hebben dan ook alle tijd om nieuwe nummers te schrijven", aldus Suzan & Freek. En hoewel de twee het nummer niet willen kenmerken als een 'coronaliedje', zijn de twee wel van mening dat het nummer goed past bij de huidige tijd. "‘Weg Van Jou’ vinden we een mooie dubbelzinnigheid hebben: "ik ben weg van jou, ze halen mij nooit weg van jou”. Misschien is het in de huidige situatie, waarin je zo veel met elkaar thuis bent, extra herkenbaar dat je beseft dat je het heel fijn hebt samen, ondanks dat je allebei je karaktertrekjes en onzekerheden hebt."

Op 3 mei verschijnt er een videoclip bij de track.

Luister 'Weg Van Jou' hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Suzan & Freek op koningsdag

Dit jaar was Koningsdag anders dan andere jaren. Om er toch een feest van te maken organiseerden wij het NPO Radio 2 Koningsdagfestival. Ook Suzan & Freek deden mee! De twee speelden 'Als Het Avond Is' vanuit hun eigen huiskamer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie