Muzieknieuws

Noel Gallagher deelt nieuwe demo In A Little While

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Noel Gallagher deelt nieuwe demo In A Little While

Noel Gallagher heeft een emotionele nieuwe demotrack uitgebracht, getiteld In A Little While. De Britpop-legende deelt het nieuwe nummer via Instagram. Hoe het klinkt, hoor je hieronder.

Het voormalig Oasis-lid kondigt het nummer aan op oudejaarsavond via X/Twitter. Hij deelt een fragment met als onderschrift de titel en de releasedatum. Op het nummer laat Gallagher opnieuw zowel een melancholisch als hoopvol geluid horen. De singer-songwriter speelt zelf op een akoestische gitaar terwijl hij zingt: "They say it’s over, well I don’t believe it."

Council Skies

De demo volgt op het nieuwste album van Gallagher van juni 2023, Council Skies. Voor de plaat werkt de Brit samen met Johnny Marr, Robert Smith van The Cure en Pet Shop Boys. Lees hier meer over het album.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Liam

Noel is niet de enige Gallagher-broer die in het kersverse jaar met nieuwe muziek komt. Liam Gallagher heeft samen met John Squire een teaserclip uitgebracht. Hun nieuwste single Just Another Rainbow van hun aankomende gezamenlijke album komt morgen uit. Check hieronder wat je kunt verwachten:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie